Musíme říci, že Den ukrajinské kuchyně se opravdu vyvedl. Téměř spontánní akci v prostorách Kolárky navštívilo přes 30 návštěvnic a návštěvníků. Vládla pohodová atmosféra a nachystané dobroty byly opravdu famózní! Podobnou akci jsme pořádali poprvé, ale musíme říci, že určitě ne naposledy.
Co se podávalo dobrého?
- ukrajinský boršč
- holoubci /mleté maso v zelném listu/
- vareniky s bramborovou náplní /vege/
- vareniky s masovou náplní
- pelmeně s mletým masem
- jablkový koláč
Ze srdce děkujeme ženám z Ukrajiny, maminkám a babičkám dětí z naší školní skupiny, za vřelost a nadšení pro společnou věc, za jejich čas a vytvoření tak skvělého jídla, které společně s našimi kolegyněmi a kolegy vařili přímo na Kolárce.
дякуємо вам!